lauantai 17. joulukuuta 2011

yölöpinä 8: Elämän kuntoon laittoa

Jep, tässä on taas ollut hieman sähköistä ja uupumustakin. Sähköisyyttä tuottaa täällä kotona se, kun en yksinkertaisesti ehdi kaikkea. Haluaisin siivota, tiskata, pyykätä.. Ennen kaikkea hoitaa hevosia ja lenkkeillä, mutta ei, en yksinkertaisesti ehdi. Jos menen aamulla klo 8 kouluun, pääsen klo 16, menen taas heti töihin ja pääsen aika välillä 21-00.15. Mihin siihen sitten tunget vielä hevoset, lenkkeilyn ja kodin askareet? Niinpä.. Et mihinkään. Niinpä otin itseäni niskasta kiinni ja nyt pitää saada elämä taas kontrolliin. Suunnitelma näyttää siis tällä hetkellä tältä:

Maanantaisin menen vasta klo 12.20 kouluun, joten ehdin aamusta liikuttamaan että hoitamaan hevoset. Näin ollen illalla (koulu loppuu klo 16) voin olla huoletta töissä.
Tiistaina on järjettömän tyhmä koulupäivä. Ensin on kaksi tuntia koulua, sitten kaksi tuntia vapaata ja taas kaksi tuntia koulua. Eli koulu loppuu klo 14. Välissä olevat kaksi tuntia käytän siis lenkillä (juoksu) tai salilla. Eli liikuntaa! Jos illalla töitä, hevosten hoito mahdoton, mutta tämä on porukoille ookoo.
Keskiviikkona ja Torstaina on koulua 8-16. Nämä päivät pyydän 1.1.12 alkaen vapaaksi, sillä tarvitsen iltapäivän hevosten hoitoon ja NUKKUMISEEN. Olen niin väsynyt että tarvii oikeasti nukkuakin välillä.
Perjantaina koulua on taas 8-12. Ja koska teen pääsääntöisesti iltavuoroja (alkaen n. 15), ehdin välissä kotiin ja hoitamaan hevosia. Tämäkin vähän siinä ja siinä ehtiikö, mutta kelpasi porukoille ainakin ;)

Että huh! Toivottavasti nyt lähtee rullaamaan. Nyt onneksi ensi viikolla alkaa joululoma niin pääsee sitten taas helpommalla kun ei ole koulua, ehtiikin jotain. Ainakin hetken nukkua jos ei muuta! Valitettavasti nytkin olen niin väsynyt ettei tämä postaus nyt vastaa normaalia tasoaan. Huomenna on shopshopshoppailu päivä feat Jenna ja Henna, en malta odottaa! Turku täältä tullaan! Loppuun vielä päivän naamalookki. Taino, joku kuva kun en jaksanut kuvatontakaan tästä tehdä, enjoy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti