perjantai 30. joulukuuta 2011

Senni se lähtee töihin.. tälläystä!

Tosiaan ajattelin ihan omaksi ilokseni tehdä tälläisen meikkauspostauksen. Rakastan meikkaamista ja tälläytymistä, mutta en ole ehtinyt sitä lajia hirveästi opettelemaan, joten no.. Kokeiluita. Itsellä on kuitenkin joitain perinteisiä kikkoja mitä käytän ja tässä nyt tämä yhden päivän meikki esiteltynä. Aluksi haluan sanoa muutaman sanan siitä mihin pyrin. Eli pyrin mahdollisimman luonnolliseen, mutta siistiin vaikutelmaan. Luonnollisuudella nyt lähinnä tarkoitan sitä että pienet virheet saavat kyllä kuultaa läpi, mutta ei liikaa, hillitysti. Toivottavasti ymmärrätte! Mutta tässä nyt kera muutaman kuvan päivän meikkipläjäys.


Eli lähtötilanne. Suihkusta juuri tullut, tässä vaiheessa yleensä valittu vaatteet. Tällä kertaa päällä löysä toppi + farkut, eli peruskamaa. Aloitan aina hiuksista. Eli ensimmäisenä harjaan hiukset ns haluttuun muotoon. Eli hyvä sivujakaus (saa olla hieman epätasainen) ja sitten kuivaan hiustenkuivaajalla. Harvoin käytän suoristusrautaa. Päivän luukissa laitoin muutamalla pinnillä oikealta puolelta kiinni, tosin todella huomaamattomasti (joskus laitan oikeastaan kokonaan oikealta kiinni). Kun tukka kuosissa, Ripaus hiuskiinnettä ja sitten vielä viimeistely erittäin pitävällä lakalla. WUOLA!

Sitten siirrytään meikkien pariin. Itsellä on toooodella vähän meikkejä ja osa todella vanhoja, mutta olen kyllä todennut hyviksi! Saapa nähdä koska tulee taas lisää kun oikein innostuu...


Ensin tosiaan meikkivoide ja yleisesti naama kuntoon. Ostin juuri tuota Lumenen meikkivoidetta ja se on kyllä todella hyvää! Aikaisemmin oli Yves Rocherilta meikkivoide, nestemäinen myös, mistä tykkäsin kanssa kovasti! Peitti hyvin ja oli todella miellyttävää iholla, mutta kun se tilaaminen on jotenkin niiin hankalaa.. Mutta siis. Eli meikkivoidetta koko naamaan. Poskipäät ja nenä + tällä hetkellä suun ympärys on yleisesti minulla aika punainen, vaikka oikeastaan muuten ihan hyvä iho minulla onkin. Tämä peittää hieman, muttei kokonaan, mikä tekee luonnollisemman näköiseksi. Voiteen jälkeen Lumenen puuteria ja suurimmat möykyt pois puuterisiveltimellä. 

Sitten piirrän kulmat (olen siinä surkea ja ne eivät ikinä näytä samalta, mutta siksi on sivuotsis :D). Itsellä on kolmea eri värit, musta, tummanruskea ja mustaharmaa. Musta on järkyttävin, mustaharmaa menee, mutta voittaja ehdottomasti tumman ruskea. Ei pelkästään värin vaan muutenkin koostumukseltaan mukavin ja saa hienoimman näköiset kulmat. Kun kulmat on kunnossa, Ikivanhalla (sain varmaan 7 vuotiaana!)  Silverline luomivärillä pohjustan KOKO luomen, aina kulmaan asti. On melko neutraali sävyltään, tuo kuitenkin pientä hohtoa, erittäin kivan näköinen ja tekee silmään ilmettä!


Ja sitten silmiä tekemään! Ennen inhosin ylitse kaiken silmämeikkiä, nykyään se on niiiin ihanaa! En mitään hirveän kirkkaita vielä uskalla tehdä ja yleensä teen aika paljon enemmän häivyttämällä. Eli ensin tosiaan otan tuosta alemmasta paljetista halutun värin. Tällä kertaa sekoitin keskimmäistä harmaata ja oikealla ylhäällä olevaa tummanharmaata. Sillä siveltimen (häivytys) kanssa levitin silmän ulkosyrjään ja ns. "silmämunan päälle". Eli periaatteessa korostamaan silmää. Sitten tuon edempänä olevan paljetin harmaata / valkoista laitoin hieman vaalentamaan sisäsyrjään ja tuomaan eroa sävyissä. Lopuksi ylemmästä paletista mustaa häivähdys ulkosyrjään.

Ja sitten viime silaus tulee hopeisella "glitterillä", mistä ei valitettavasti kuvaa. Anytimen (tms) joku halpa luomiväri joka meni tuusan nuuskaksi ja siitä sitten olen laittanut hieman aina tuomaan kiiltoa silmiin. Sitä ihan koko luomelle, myös kulmiin asti. Ai että kun tulee kivat, TAAS! ;)


Sitten silmien loppusilaus! Eyelinerillä mahdollisimman siistit suorat rajaukset, mahdolliset kuviot silmäkulmiin (yleensä teen pelkän pienen ylirajauksen). Tuo on aivan ihanaa, mustaa glitteri lineriä, en voi kun suositella! Lupaan antaa vielä joskus merkin, nyt pääsi unohtumaan ja en jaksa kaivaa. Erittäin helppo laittaa kunhan on käsi vakaa ;) Sitten lopuksi ripsiväri. Itsellä miljoona ripsaria, tänään laitoin sit Yves Rocherin ripsiä pidentävää ripsaria. Nojaa.. Ihan kivaa, tosin menee niiiiin helposti paakuille että joutuu todella tarkasti laittamaan. Muuten oikein mukiin menevää tavaraa, parempiakin kyllä on.

Sitten vielä korut, eli pääasiassa korviksien valinta ja tadaa, valmista ja kohti töitä!


ENJOY! ja kaikille mukavia meikkailuhetkiä noin yleisestikin :D

2 kommenttia:

  1. Kauanko sulla kestää tällasen "normimeikin" laittaminen?

    VastaaPoista
  2. Ano, hyvä kysymys, piti se tuohon alkuun laittaakin, mutta todellakin unohdin. Riippuen paljon päivästä, mutta yleisesti 10 minuutista 25 minuuttiin tälläinen normimeikki :)

    VastaaPoista