keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Haluatko tututstua? Hei. olen vesimies!

Väleissä olevat kursiivitekstit omaa käsialaa, muuten horoskooppi.com omaisuutta!
VESIMIES:
Laatu: Johtava
Elementti: Ilma
Hallitsijaplaneetta: Uranus
Aurinko merkissä: 21.1.-20.2.

Eläinradan yhdestoista merkki on kekseliäs, älykäs, vapaudenhaluinen, kansainvälinen, yhteiskunnallinen, radikaali, humaani ja idealistinen Vesimies. Vapaus, veljeys ja tasa-arvo voisi olla tämän merkin yleinen motto. Vesimies on parhaimmillaan silloin, kun vallitseviin oloihin tarvitaan muutosta. Uranuksen hallitsemana merkkinä Vesimies pyrkii radikaaleihinkin ja nopeisiin ratkaisuihin toimissaan, josta syystä häntä pidetään yleisissä kuvauksissa vallankumouksellisena. 
Nojaa.. Olen kyllä radikaali ja nopea käännöksissäni ja ideoitakin löytyy, sekä kaipaan vapautta. Eli sanotaan että melkoisen paikkaansa pitävä, jos unohdetaan tuo älykkyys ja kansainvälisyys. Näitäkin ehkä jossain määrin, muttei niin "vesimiehimäisellä" tavalla kun ehkä pitäisi.

Ilmamerkin edustajana Vesimies on hyvin älyllinen ja sosiaalinen. Sosiaalisuus toteutuu tällä merkillä parhaiten ystävien ja kavereiden parissa ja Vesimiehen kumppani saakin usein huomata, että jää tärkeysjärjestyksessä kauas ystävien jälkeen. Vesimies tutustuu nopeasti ihmisiin, mutta usein suhteet jäävät hieman etäisiksi, eikä hän mielellään antaudu hyvin läheisiin suhteisiin. Vesimies saattaa olla suorastaan läheisyyskammoinen, jolle löytyy useimmiten syy lapsuudesta tai teini-iästä, joka on saattanut olla jollakin tavalla erikoinen, rikkonainen tai yllättäviä muuttoja tai muutoksia täynnä. Vaikka joillakin Vesimiehillä perusturvallisuus on hyvä, niin todella traagisiakin tarinoita kuulee, mikä tekee tietynlaisen tunneperäisen suojautumisen tarpeen ymmärrettäväksi. Kauriin ohella Vesimiestä pidetään usein tunnekylmimpänä merkkinä. Kauriista poiketen Vesimies on tunnettu varsin äkkinäisistä ratkaisuistaan, jotka vaikeissa tilanteissa todellakin muuttavat elämää, mutta eri asia on se, muuttuuko elämä parempaan suuntaan. On esimerkiksi erikoista, että Vesimies saattaa äärimmäisen vapaudenhaluisena ja sitoutumiskammoisenakin merkkinä mennä naimisiin ja perustaa perheen heti kun se vain iän puolesta on mahdollista. 
Tarvitseeko tähän edes lisätä mitään. Kuin suora luonnekuvaus minusta ja menneisyydestä. Menneisyyden haamuja peläten.. Niinkuin teksti kertoo paljon löytyy ainakin kavereita, mutta harva minua paremmin tuntee. Tunnekylmyys on minun suhteen juuri oikea sana. Sitoutumiskammoinen toinen mikä osuu ja uppoo täysin!

Ihmissuhteissaan Vesimiehen on voitava tuntea itsensä mahdollisimman vapaaksi ja kahleettomaksi. Kypsymätön Vesimies pelkää tunnekuohuja eikä hän osaa käsitellä niitä. Muiden ilmamerkkien tavoin Vesimiehessä tapaa luonteen kaksijakoisuutta ja hän saattaa saada uhattuna ollessaan pelottavia raivokohtauksia, vaikka normaalisti ystävällinen ja humoristinen seuramies tai -nainen onkin. Tunteet yllättävät joskus Vesimiehenkin, mutta jos on vaara, että ne johtaisivat joihinkin seuraamuksiin, kuten sitoutumiseen, eli kahlittuna olemisen tunteeseen, hän saattaa ottaa välittömästi etäisyyttä ihastuksensa kohteeseen. Jos Vesimies kuitenkin tuntee olevansa parisuhteessa vapaaehtoisesti eikä kumppani pyri häntä rajoittamaan, hän voi elää tässä suhteessa hyvinkin normaalien mittapuiden mukaan. Parhaimmillaan Vesimies on ihmissuhteissaan ystävällinen, seurallinen, hauska, spontaani, hyväsydäminen ja hullutteleva. Kumppanin olisi syytä olla avarakatseinen, humaani ja itsenäinen. 
Naula arkussa. Osui ja upposi, jälleen kerran. Jokainen sana kuin omasta elämästä, oikein kirpaisee lukaista..

Ammatillisesti Vesimies on varsinainen keksijän, insinöörin, nörtin ja tiedemiehen prototyyppi. Vesimiehen hallintaan kuuluvat mm. ilmailu, rautatiet, astronomia ja astrologia. Vaikka hyvin rationaalinen tyyppi onkin, niin juuri astrologia saattaa vetää puoleensa rajatiedon osa-alueista. Toiset ovat kiinnostuneita vaikkapa UFO-tutkimuksesta. Humaanimpi tyyppi viihtyy opetuksen, yhdistystoiminnan, sosiaalityön, nuorisotyön tai kulttuurivaihdon parissa. Lasten tai nuorten parissa toimiessaan Vesimies voi olla hyvinkin epäitsekäs ja empaattinen. Tasa-arvoasiat ovat niin ikään Vesimiehellä sydäntä lähellä. Jos Vesimies ajautuu politiikkaan, hän pyrkii puuttumaan epätasa-arvoon, ahdasmielisyyteen ja tekopyhyyteen. Jousimiehen tavoin Vesimiehessä on paljon maailmanparantajan vikaa ja hän on myös kiinnostunut kansainvälisistä asioista ja päätyy helposti asumaan ulkomaille ainakin väliaikaisesti, ellei pysyvästi. Vesimies sopii hyvin myös kirjailijaksi ja estradeille ja muusikkona hän on yleensä uusia suuntauksia luova. Mm. jazzia pidetään vesimiesmäisenä musiikin lajina. Teatteri kiinnostaa myös monia ja Vesimiehiä näkee usein esim. stand up -koomikkoina. Vesimies ei pidä rutiineista eikä byrokratiasta ja jos työ alkaa olla saman toistoa, hän saattaa toimia luonteensa mukaisesti ja vaihtaa työpaikkaa tai jopa alaa useammankin kerran elämässään.
 Kyllä ja ei. Ei minusta ainakaan keksijäksi, tieteilijaksi, astrologiksi tai muuksi ole, mutta tuo stand up komiikka taitaakin olla meikän juttu! hehe. no ei. Kuitenkin johonkin sosiaalisia taitoja tarvitsevalle alalle varmaan päädyn, niinkuin juuri kassaneiti, autonkuljettaja tai mikä tahansa muu. Mutta niinkuin huomasitte, melkoisen paikkaansa pitävä horoskooppi minulla, pelottavaa!
 Siitä avautuukin kysymys. Olemmeko me syntyneet horoskooppiin vai mukailemmeko alitajuisesti horoskooppia? Ken tietää.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti