sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joululahjat - annan, otan?

Pidän joulusta, vaikkei meidän perheessä sitä mitenkään suuren suuresti vietetä. Totta kai meillä on perinteinen jouluruoka ja lahjat yms, mutta ei siis mitää suurempia seremonioita. Joulussa rakastan varsinkin lahjojen ostamista. Silloin kun itsellä ei ollut rahaa ostaa lahjoja, oli hirveän kurja olo.. Rakastan ostaa lahjoja, vaikka oikeastaan olen todella huono niitä keksimään. Yleensä ostan vähän huumoripohjaisesti ja lopulta vielä päätyy siihen tuttuun ja turvalliseen suklaaseen. Itse yritän kovasti joulun alla vähentää sitä järjetöntä suklaamässäilyä, eli pieni vinkki jos joku on hommaamassa lahjoja: ei ainakaan paljoa suklaata ;) Listaan nyt alle omaa toivomuslistaa, mistä tulen ainakin itse hommaamaan muutaman lahjan sitten itselleni.

Canon EOS 60D + objektiivi (vähintään 185 mm asti)
Tämä tosiaan tulee itse hommattua, joko myöhäisenä joululahjana tai sitten synttärilahjana. Hintaa paketille kävin jo kyselemässä, hieman alle pari tonnia tulee maksamaan. Ja tosiaan rungon mukana tulisi ostaa myös samalla ookoo pitkä USM objektiivi, saapi nähdä että millaiseen päädyn.

Muistikortin lukija + Canon Powershot -pokkari
Laitoin nämä yhdeksi toiveeksi, ostan tuon 60Dn kanssa samaan pakettiin nämä. Oskarille tuo lukija ja sitten pokkari mikä maksoi sen satasen verran, ihan sellaiseksi hulluttelu / laukkukameraksi. Aina on harmi päällä kun kamera ei mukana joten sen tähden!

Nahkaratsastussaappaat
Nämä myös hommaan itselleni. Saapi vielä nähdä millaiset ostan, kuolaan Köngisin saappaita, mutta katsotaan katsotaan.

Ja sitten kaverit, sisarukset, äiti, isä, kaikki silmät auki, näitä kannattaa hommailla meikälle:

TV-sarja DVD boksit, elokuvat
Olen aivan mahdoton fani katsomaan elokuvia ja tv-sarja bokseja! Joten jos haluat tosi kovasti miellyttää ja olla yyper, osta joku hyvä leffa (olen melko kaikki ruokainen, hyviä uudempia mm. Burleski, Twilight, Potterit, erilaiset komediat jne.) TV-sarja bokseista sitten seuraavat sarjat ihan MUST! NCIS (ei kausia 1-3), CSI Miami (ei kautta 1), CSI, Menthalist ja House. Lisäksi Supernatural, Glee ja Näkijä on lähellä sydäntä ;)

Koruja koruja koruja koruja
Enkä siis tarkoita mitään kalliita kultasepänliikkeestä ostettuja (nekin tietty kelpaa), vaan ihan kaikenlaiset rannekorut, korvakorut, kaulakorut, kellot jne. Blingit, niitit, eri väritset.. Hiuspannatkin oikein kivoja, kaikkea rihkamaa siis saa minulle ostaa. Ei kuitenka hirveesti sormuksia, niiden pitoo en hallitse (awww.. arvatkaa paljon kulutan rahaa ku päädyn 17. päivä Glitteriin..)

Erilaisia lahjakortteja
Kutomon liikuntakeskukselle että pääsen pumppiin! Ja tietty juuri kaikki Glitterin, Seppälän, H&M lahjakortit erittäin tervetulleita ;)

- IHAN VÄHÄN suklaata
joulusuklaata! Noblessea!

Paljon ihania ihmisiä ympärille
Tarvitseeko muuta sanoa, tarvitsen teitä, ystäviä ja perhettä lähelle niin olen onnellinen :)

Sitten vielä loppuun, olisiko jollain jotain vinkkejä ostoksille. Listalla kasa kavereita, veli, kummipoika, äiti, isäpuoli jne. Tiedän lopulta hommaavani lahjat itse mut vinkkejä otetaan aina vastaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti