torstai 6. lokakuuta 2011

yölöpinä 3: itsetunnon kohotusta?

On se kiva kattoo ittensä peilistä. NOT! Aina kun vilkasee peiliin joku on pielessä. naama, hiukset, maha, perse, jalat.. yleensä kyllä ihan kaikki! Siitä on hyvä aina sanoo että nyt on hyvä aika kuntoilla. Mutta kun pääsis siihen kuntoiluvireeseen, sais tän ikuisen väsymyksen väistyyn ja kaikki ois kivempaa.. huoh!

Iltaohjelma koostuu yleensä kolmesta osasta. Jalkojen lihakset ( kyykyt, askelkyykyt, erilaisia jumppaliikkeitä jne, ymmärrätte kyllä :D), keskivartalon lihakset (vatsa, selkä jne) ja venyttely. Aamu (jos suinkin vain herään tarpeeksi aikaisin) teen saman sarjan. Aikaa kuluu se 20-25 minuuttia. Taidan ne liikkeet kyllä tehdä todella väärin, pakko todeta. Zumbannut en ole piiiitkään aikaan, mikä harmittaa, mutta tuonne "zumbahuoneeseen" kävelykin on niin RASKASTA että miten luulen jaksavani zumbata? Tänäänkin PITI, mutta kas kummaa, meikä nukahti ja nukkui taas yli kaksi tuntia.. MIKÄ VAIVAA!

Haluan pumppiin, zumbata, ryhdistäytyä, laihtua ja olla nätti! piste ja kiitos :) ja myös lisää tunteja voisi sitten samalla laittaa vuorokauteen ja antaa minulle lisä energiaa :)

Nojoo, taas näitä HAEN HUOMIOTA kirjoituksia. Enkä hae. tai haen, mutta nyt haluan sitten että kun olette huomioineet minut että ostatte mulle paaaaljon tunteja Forssan kutomolle et pääsen pumppiin, kiitooos! Jos vaikka sais ittensä taas kasaa ja alkais paremmin taas keskittyy elämisee eikä ikuisee itkemisee. Itsetunnon kohotuksena on kyllä kassan toisella puolen (siis jos asiakas sanoo) mukavat sanomiset (kuten: "ompas sinulla mukava hymy" tai "Jäin sun silmien lumoon" :D:D), mutta eipä sitä taida ikinä olla itseensä tyytyväinen.

Nyt treeniä horo, niinhän se Petri Nygård sano!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti