maanantai 8. marraskuuta 2010

#3 Outletin taikaa

Tosiaan päätin sitten että menenpäs käymään Muotiputiikki Helmen outlet myynnissä tuolla keskustan puolella. Idea tosiaan oli se että käyn vaan katsomassa mitä kaikkee kivaa siellä on  mut hei haloo, onhan se selvä ku siel on kasa ihan sairaan ihania korkokenkiä etten ees minä hujoppi voi olla kuolaamatta saatika ostamatta niitä. Niin että siinä se sit kai oli. Ja viel ku se perhanan Anita on nii hyvä kauppaan aina mulle, "tää on juur sopiva sulle" tai "Eve kuolaa tätä kans" on niin iskeviä etten vaan voi sanoo sitten et jos nyt kuitenkin tällä kertaa jätän välistä. Mutta siis, niinkuin kaikki varmaan jo otsikon perusteella ymmärsi käytin (äidin) rahat uusiin upeisiin korkkiksiin, mekkoon, vyöhön ja laukkuun. Ja hei haloo, meni vaan 60 euroo ja omasta pussista vaa joku 30 kai! Et tälläistä on olla täysi-ikäinen äidin pussilla shoppaileva heebo. Ja tosta lauseesta voidaan päätellä et äiti ikinä mulle mitään osta mut sattu oleen vaan hyvä päivä, heh. Mutta sitten esittelen teille ne aivan järisyttävän ihanat kengät:

"Pikku Mustat"
Eli tosiaan Pikku Mustat! Järjettömän tyylikkäät, sopii kunnon bailutukseen ;) Jalassa mielettömän hyvät ja oli onni et oli juur mun kokoo jäljellä! Piti ollaa normaalikokoa pienemmät, eli nyt sitten sattu sillain että oli viimeiset 39 ja tietenkin mun piti ne sieltä kaapata! Kuka noihin vois olla hei rakastumatta, toi koron muoto ja kaikki! Hintaa näillä oli vaan 10 euroa, joten repikääs siitä ;)

Arkivioletit
Sit seuraavaks ostin tälläset vähän arkisemmat violetit / lilat korkkarit, missä on sairaan kiva toi koron kuvio ja nauha. Ja jalassa mielettömän mukavat. Sit myös laukku, josta en ottanut kuvaa, on samaa sävyä, joten ne jonkun mustan tunikan kans ja viel lila vyö ja vola, siinä se, illan bailu tai ravintola asuste kunnossa! Parempia jaloissa ei taida olla mitkään kengät, totaallinen rakastuminen näihin, vaikka onki melko yksinkertaiset ja arkiset :) Ja hintaa 10 euroa!

dalmatialaiset
Aijai, mun balmikset! Superihanat jalassa ja muutenkin! Söpöt palloja sisältävät ei hirveen korkee korkoset kengät mitkä jalassa tosi kivat. Alkuperänen hinta oli 58 euroo (jos oikein tulkitsin tota hintalappua), mutta tosiaan itse näistä maksoin 10 euroa, kyllä kannatti! Niin hyvät jalassa että oikein heikottaa ;)

Tulihan joo sit ostettua vielä se punanen mekko ja siihen vyö + lila laukku, niistä ei kuitenkaan kuvia joten tyytykää kuolaamaan noita ihania kenkiä, adios! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti