perjantai 5. marraskuuta 2010

#2 Total FAIL

Jaahas, Senni se osaa koulun salat! Koko viikon olin kipeänä, mutta sitten päätin torstaina ja perjantaina raahautua kouluun, ihan vaan sen takia että tosiaan pitkänmatikan ensimmäinen kurssi on tossa perjantaina. Ja kun en tajunnut niitä aikaisempia asiaoita niin taitaa olla sanomattakin selvää että ne mitä en sitten ollut tunnilla opetellut oli minulle hepreaakin vaikeampaa kieltä. Toki ne kivat helpot perustehtävät mitä ei takuulla kokeessa kysytä oli iha kivoja ja hauskoja ja helppoja, mutta niin, meidän opettajan tuntien ei niitä ainakaan mihinkään pitkän kokeeseen ole tulossa.. Aijai, sitä oikein alko kaipaamaan takasin amikseen ja Tintin luokse <3 jotenkin vaan  niin sairaan rasittavaa olla lukiossa ja yrittää tuhottomasti lukee kun mitään ei tosiaan tonne pääkoppaan jää..

ah, niin ihanat eksponenttifunktiot
Noh, sitten sitä perjantaina kuitenkin menin luottavaisin mielin kouluun, olin kuitenkin fb kautta kaverin kanssa yrittänyt miettiä niitä sairaita eksponenttifunktioita ja kaikenmaailman korkeampia juuria. Ja koulussa vielä kertasin nopeasti asiat ja kaikki hyvin hallussa, kertaustehtävät tehty ja sillain. Ei muuta ku koe käteen ja antaa palaa. Aamulla olin ottanu kaksi buranaa, vaikutusta ei ollut sitten aamulla saatika iltapäivällä. Yritä itse keskittyä laskuun "Jos neliöjuuripotenssi 5 vähennetään 3 neliön yhteenlaskettu summa luvuista.." jos päässä pienet karvaiset ukkelit jyskyttää hirveillä taltoillaan ja jokaisella nielasulla kaktus tappaa kurkkua. Että niin hyvin meni. Kokeen palautin ajallaan ja kuinka ollakkaan, reputin senkin sitten ihan täysin. Ja tähän on pakko puolustautua, että oikeasti olen ihan ahkera opiskelija ja yhtäkään lukiokurssia (englantia lukuunottamatta) en ole reputtanut. No kerta se on ensimmäinenkin.

Pakollista pelleilyä matikan kirjalla
Ja sitten sillain. Sit tietenkin vähän olin kiukkuinen ja kullalle turhia marisin ja suututin ja ärsyynnytin ja kehoitin vain ettei ehkä tänään ole oikea päivä tavata. "Kaukosuhteen" varjopuolet sinänsä.. Mutta eiköhän siinä tärkeimmät tältä päivältä, kuvia ja kaikkea yritän laittaa pian! Ainiin ja maanantaina on outlet myynti keskustassa (muotiputiikki Helmi!!), pitänee mennä sinne ryöväileen ja käyttään viimeisetkin roposet :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti