lauantai 25. helmikuuta 2012

no matter what part of a title

Jep, en keksinyt otsikkoa. Koska tähän postaukseen on tulossa paljon kaikenlaista kivaa, kuvia siis, niin otsikkokin osaa olla yhtä epämääräinen. Olen tässä suunnitellut kirjoittavani parista "vakavammasta" tai oikeastaan mieltä askarruttavasta asiasta mutta en ole saanut niitä tarpeeksi hyvin kirjoitettua, vaan ne lähinnä kuulostavat päässä hyvältä, mutten saa niitä sitten ilmaistua tekstinä. Sain myös haasteen toiseen blogiini, mutta koska se on enemmän henk.kohtaisempi, ei niin hevosiin liittyvä haaste, teen sen tänne. Lisäksi toinen haaste tulossa jonka aijon laittaa etiä päin, sitä odotellessa ;)


Aloitetaan vaikkapa ihan siitä että en ole oikeastaan tänne paljon itsestäni kirjoittanut. Ajattelin jossain vaiheessa kirjoittaa ihan postauksen minusta itsestä, siitä millainen olen, harrastan jnejne. Mutta nyt haluan kuitenkin tuoda julki sen miten pukeudun. En kulje muodin mukana, niinkuin joku huomaa. Pukeudun vaatteisiin jotka mielestäni näyttävät päälläni hyvältä (tai edes jotenkuten ookoolta) ja ovat tarkoitukseen sopivat. Ostan ja saan vaatteita paljon, joten vanhatkin vaatteet keksin yleensä käyttöä. Esimerkiksi ylläolevassa kuvassa oleva pitkähihainen. Mielettömän kiva, musta paita, jonka yhdistin sähkönsiniseen pitkään toppiin, legginseihin ja vyöhön. Kiva kokonaisuus ja oikein sopiva kouluun, missä saan nopeasti työvaatteet heitettyä päälle. Kehtaa kaupungillä liikkua ja sillain. Eli yhdistelen paljon erilaisia kokonaisuuksia ja materiaaleja, uutta ja vanhaa. Ja tämän hetken hiustyylinä on pahasti jämähtänyt tuo saparo/letti kampaus, ei mahda mitään että töissä se on käytännöllisin! 

Sitten laitetaan seuraavaksi käsittelyyn vaikka se että mitä tämä blogi on. Pääasiassa siis jonkinnäköinen lifestyle/pohdinta/valokuvausblogi. En ole määritellyt tätä mitenkään, vaan kirjoitan tänne sitä mitä päähäni pälkähtää. Valokuvausta haluaisin harrastaa enempi, yritän jossain vaiheessa saada kaverit mukaan ja lähteä ihan vain kuvailemaan johonkin keväällä / kesällä. Olisi kiva saada "malleja" ja samalla harjottaa taitoaan! Saapi nähdä, kesällä sitten ehkä enemmän niitä valokuvia, muistakin kun minusta. ;)


Mutta sitten siihen pääasiaan, meinaan ostoksiin! Shoppailin taas palkkaani, joten nyt on sitten taas pikkuisen tiukilla meno.. No jokatapauksessa. Ostin siis nelly.comista itselle pari näpsäkkää mekkoa, joista toinen (tuo keltainen) oli minulle mielettömän hyvä ja sopi loistavasti. Musta jäi liian lyhyeksi (itsellä piiitkä selkä mikä tekee välillä hankalaksi tämän), mutta se oli taas äidilleni (!!) aivan loistava! Ja se aikookin ostaa sen minulta ja laittaa sen juhliin, huikeeta! Äiti näyttää aivan mallilta se päällään ja olen jopa hieman kateellinen ;) Lisäksi käytiin sitten hieman kenkäostoksilla. Olin kaverin kanssa käynyt edellisenä päivänä kiertelemässä kenkäkaupassa ja näin siellä MIELETTÖMÄN hienot saappaat. Niinpä sitten kävin ostamassa ne. Aivan ihanat ovat! Innolla odotan koska pääsen näitä käyttämään - 31. Maaliskuuta, tule jo! Lisäksi laitoin kuvan vielä tämän hetken lempparikorviksista, molemmat sain synttärilahjaksi ja rakastan niitä! 

Mutta enempiä selittämättä, tässä vielä nämä kuvat ostoksista. Keltainen mekko on päällä paremman näköinen ja saappaat on pituudeltaan polveen asti, kuvassa vaikea hahmottaa ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti